Maartje Stuulen

Hogeschool Leiden

Na haar opleidingen Muziektherapie (Hogeschool Arnhem-Nijmegen) en Docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam, heeft Maartje ervaring opgedaan als muziekdocent in het Primair en Voortgezet Onderwijs en is zij - tot op heden-  werkzaam als gastdocent aan het Conservatorium van Amsterdam. Daarnaast heeft ze diverse muziekprojecten gedaan in binnen- en buitenland (Syrië, Israël en Jordanië) in samenwerking met o.a. Merlijn Twaalfhoven. Ze heeft veel ervaring op het gebied van (body) percussie en het gebruik hiervan in het onderwijs.

Haar liefde voor muziek uit diverse windrichtingen en het gebruik van instrumenten in het onderwijs, klinken door in de lessen die ze geeft. Ze geniet ervan om bij te kunnen dragen aan de persoonlijke groei van de studenten en hun kwaliteiten en talenten te zien ontplooien als authentieke en volwaardige docenten muziek. 

Mensen verbinden door muziek en hierbij een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen en (jong) volwassenen maakt het vak Docent Muziek voor mij tot een prachtig & krachtig vak. Dat is wat ik de studenten ook wil meegeven.

Maartje Stuulen

Overzicht docententeam | Inhoud hbo muziekopleiding Leiden | Veelgestelde vragen