Magali Müller Peddinghaus

Foto Magali Muller Peddinghaus- Dans en Euritmie

Wat vraagt die melodielijn van me? Hoe vind ik mijn eigen ritme? Hoe lossen we dissonanten op? Gaat jouw weg rond of recht? Lopen onze wegen parallel of gekruist? Deze en vele andere vragen zijn een inspiratiebron Magali’s lessen in de tooneuritmie en de pedagogische euritmie.

Het verhaal van Magali

Magali studeerde in 1999 af aan de opleiding Docent Dans/Euritmie en ronde in 2012 een master Kunst en Maatschappij af. Zij werkte daarna jaren als euritmieleerkracht op vrijescholen in Delft, Den Haag en Court Saint Étienne (België), en als pedagogisch ondernemer met euritmie op kinderdagverblijven. Ook gaf zij productiecursussen op muziekscholen en cursussen en workshops op festivals. Magali verdiept zich solistisch en in verschillende ensembles in de euritmie als podiumkunst.                                                                                                                    

Sinds 2005 is Magali als docente verbonden aan de opleiding Docent Dans/Euritmie en aan de Vrijeschool Pabo. Daar levert zij met enthousiasme een bijdrage aan de pedagogische en kunstzinnige ontwikkeling van studenten.

Laat studenten hun eigen impuls vinden om met dit bijzondere beroep authentiek bij de kinderen van deze tijd aan te sluiten!

Magali Müller Peddinghaus