Studentzaken

Studiekeuzecheck Chemie

Het beroep van chemisch analist is een prachtig beroep. Tegelijkertijd vraagt het van jou om veel inzet, motivatie en doorzettingsvermogen om alles te leren wat je hiervoor nodig hebt. Om een bewuste keuze te maken doorloop je voor de opleiding Chemie een verplichte Studiekeuzecheck. Je krijgt hierdoor een goed beeld van de opleiding en beroep. Zo ontdekken wij samen of de opleiding bij je past.

Heb je je ook aangemeld voor de opleiding Bio-informatica, Informatica of Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek? Dan doorloop voor iedere opleiding afzonderlijk de Studiekeuzecheck.

Procedure Studiekeuzecheck

Na je aanmelding in Studielink ontvang je een uitnodiging (op het mailadres dat je hebt doorgegeven bij Studielink) voor deelname aan de Studiekeuzecheck. De Studiekeuzecheck van de opleiding Chemie bestaat uit verschillende onderdelen afhankelijk van de datum waarop jij jezelf via Studielink hebt aangemeld voor deze opleiding. Heb je pas na 1 mei * een verzoek tot inschrijving ingediend voor de opleiding Chemie, dan doorloop je voor de verplichte Studiekeuzecheck een andere procedure.

  • Heb jij uiterlijk 1 mei 2018 een verzoek tot inschrijving voor de opleiding Chemie ingediend via Studielink? Lees meer over de procedure van de Studiekeuzecheck en wat er van jou verwacht wordt.
  • Heb jij jezelf na 1 mei 2018 aangemeld voor de opleiding Chemie ? Lees meer over de procedure van de Studiekeuzecheck en wat er van jou verwacht wordt.

* De aanmeldtermijn van de opleiding Chemie liep tot en met 1 mei 2018. Hierop is een aantal uitzonderingen. Meer informatie hierover vind je op de website rijksoverheid.nl en in onze inschrijfregeling (artikel 8). Vragen? Neem dan contact op met Studentinschrijving via studentinschrijving@hsleiden.nl.