Studentzaken

Studiekeuzecheck Chemie

Het beroep van chemisch analist is een prachtig beroep. Tegelijkertijd vraagt het van jou om veel inzet, motivatie en doorzettingsvermogen om alles te leren wat je hiervoor nodig hebt. Om een bewuste keuze voor dit beroep te maken, doorloop je voor de opleiding Chemie een verplichte Studiekeuzecheck. Zo ontdekken wij samen of er een goede match is.

Procedure Studiekeuzecheck

Na je aanmelding in Studielink ontvang je een uitnodiging voor deelname aan de Studiekeuzecheck. De procedure bestaat uit verschillende onderdelen afhankelijk van de datum waarop jij jezelf via Studielink hebt aangemeld voor deze opleiding. Heb je pas na 1 mei * een verzoek tot inschrijving ingediend voor de opleiding Chemie, dan doorloop je voor de verplichte Studiekeuzecheck een andere procedure.

  • Heb jij uiterlijk 1 mei 2017 een verzoek tot inschrijving voor de opleiding Chemie ingediend via Studielink? Lees meer over de procedure van de Studiekeuzecheck en wat er van jou verwacht wordt.
  • Heb jij jezelf na 1 mei 2017 aangemeld voor de opleiding Chemie ? Lees meer over de procedure van de Studiekeuzecheck en wat er van jou verwacht wordt.

* De aanmeldtermijn van de opleiding Chemie liep tot en met 1 mei 2017. Hierop is een aantal uitzonderingen. Meer informatie hierover vind je op de website rijksoverheid.nl en in onze inschrijfregeling (artikel 8). Vragen? Neem dan contact op met Studentinschrijving via studentinschrijving@hsleiden.nl