Hogeschool Leiden

Startup Track: Vitaliteit en leefstijl als medicijn

Het Centrum voor Vitaliteit helpt ondernemers vitaliteitsproducten en -diensten in de markt te zetten. We doen dit door kwaliteit van producten en diensten te verbeteren (vanuit het perspectief techniek & gebruiker) en een passend businessmodel te ontwikkelen. Onze missie is ervoor te zorgen dat er alleen maar goede leefstijl- en vitaliteitsproducten in de 071-regio aanwezig zijn.

Programma Startup Track

Het generieke programma bestaat uit kennis & coaching, daarnaast zijn er acht bouwstenen die naar keuze kunnen worden toegevoegd. Zo krijg je altijd een programma op maat!

Deelnemers
Onze deelnemers zijn veelbelovende vitaliteitsondernemers die verschillende producten of diensten aanbieden. Om een (beter) beeld te krijgen van wie er zoal meedoen, lees de interviews met drie van onze startup trackers: Wouter Star (Rebelpoint)Michelle Tans (Vitans en gezondleiderdorp.nl) en Ivonne Janka (Zorgboerderij Oegstgeest).

Voorgaande tracks

Inmiddels zijn er drie succesvolle tracks geweest. De laatste track: Startup Track 'Vitaliteit als leefstijl en medicijn', beleefde op 5 juli haar slotevent met pitches van alle deelnemers en beoordeling door een vakjury. 

Meer informatie

Voor meer uitgebreide informatie over de (inhoud van) de Startup Track, bekijk de site.