Hogeschool Leiden

Online-vitaliteitsplatform

Om prettig te kunnen leven én werken, en daarvan te kunnen genieten, is vitaliteit belangrijk. Vitaal worden en blijven hoeft niemand alleen te doen. Wij vinden dat een gezonde, actieve omgeving met goede vitaliteitsproducten- en diensten van essentieel belang is om met je vitaliteit aan de slag te gaan. Daarom hebben wij, in nauwe samenwerking met stichting Zo-Dichtbij, een online-vitaliteitsplatform ontwikkeld, waar vraag en aanbod bij elkaar komen.

Tijdens het CvV-event op 24 mei, is de bèta-omgeving live gezet.

Vitaliteitsondernemer

Ben jij een vitaliteitsondernemer in de Leidse regio? Dan kan ook jij terecht op ons platform. Via de website zijn jouw producten en diensten beter vindbaar voor klanten, kun je klantervaringen verzamelen en aanvragen voor opdrachten krijgen. Het online-platform brengt vitaliteitszoekers en vitaliteitsondernemers bij elkaar. Samen maken we de Leidse regio vitaler!

Aanmelden en meer informatie

Via het aanmeldformulier, meld je je aan. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht. Voor meer informatie en/of vragen over het platform, neem je contact op via centrumvoorvitaliteit@gmail.com

Het platform is vindbaar via deze link
Bekijk ook het filmpje voor meer uitleg.