Hogeschool Leiden

Lid worden? Dat kan!

Spreken de activiteiten van het Centrum voor Vitaliteit u als organisatie of inwoner aan? Word dan lid. Zó maakt u ook actief deel uit van het vitaliteitsecosysteem in regio 071.

Welke lidmaatschappen zijn er?

We hebben gekozen voor drie verschillende types lidmaatschap. Dit zodat alle doelgroepen van het Centrum voor Vitaliteit een bijdrage kunnen leveren aan vitaliteit in de regio 071
  • Algemeen lidmaatschap van het burgerpanel vitaliteit 071
  • Algemeen lidmaatschap voor organisaties
  • Lidmaatschap van een of meer organisatienetwerken

Algemeen lidmaatschap van het burgerpanel vitaliteit 071

Als inwoner meedenken over het vitaler maken van de regio. Gratis toegang tot Vitaliteitsvents071 en informatie over vitaliteit. Informatie over, korting op en de mogelijkheid tot het uittesten van nieuwe vitaliteitsproducten en -diensten. Dit lidmaatschap kost € 5,00 per jaar.

Algemeen lidmaatschap voor organisaties

Gratis toegang tot Vitaliteitsevents071 en informatie over vitaliteit. Informatie over, korting op en de mogelijkheid tot het uittesten van nieuwe vitaliteitsproducten en -diensten in uw organisatie. Mogelijkheid tot training van vitality officers voor organisaties. Deelnemen door vitality officers aan expertmeetings. Voorbereid, ondersteund en binnen een breed netwerk aan de slag gaan met het Nationaal Preventieakkoord en leefstijlcoaching van werknemers. Organisaties kunnen voor €100,00 per jaar algemeen lid worden van het CvV.

Lidmaatschap van een of meer organisatienetwerken

Deelnemen aan vier regionale bijeenkomsten per jaar rond het vitaler maken van een of meer doelgroepen/netwerken (ouderen, de zieke mens, werkenden, studenten of inwoner van de wijk). Mede vormgeven aan projecten binnen het netwerk. Kennisuitwisseling over de nieuwste inzichten en projecten. Minimaal één studentenproject in uw organisatie. Twee keer per jaar de gelegenheid een vitaliteitsproduct of -dienst in uw eigen organisatie te testen.
Kosten € 5.000,00 (gemeenten) en € 4.000,00 (bedrijven) per netwerk per jaar. Bij deelname aan drie of vier netwerken ontvangt u 15% korting.

Meer informatie of aanmelden

Wilt u meer informatie over het lidmaatschap? Of direct aanmelden?  Dat kan hier.

 

Terug naar de algemene informatie over het Centrum voor Vitaliteit.