Hogeschool Leiden

Over het centrum

In het Centrum voor Vitaliteit werken ondernemers, organisaties, bewoners, studenten, docenten en onderzoekers er samen aan om de vitaliteit in de Leidse regio te vergroten. Via ondersteuning van ondernemers en constante interactie met de omgeving initiëren en stimuleren we de ontwikkeling van nieuwe of de verbetering van bestaande producten en diensten die de mensen die in de regio 071 wonen, werken en studeren, vitaler kunnen maken.

Wil je meer weten over een project, initiatief of wat het Centrum voor Vitaliteit voor jou kan betekenen? Zelf een bijdrage leveren aan de vitaliteit in de regio 071? Je projectidee toetsen? Een onderzoek starten? De financiering voor een nieuw vitaliteitsproduct doornemen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de contactgegevens van het Centrum voor Vitaliteit

Partners

Het Centrum van Vitaliteit is een netwerkorganisatie waarin drie partners het voortouw nemen: Gemeente Voorschoten, Gemeente Leiderdorp en Hogeschool Leiden (projectleiderschap). 

Partners Centrum voor Vitaliteit

Het team

Maak kennis met het team van het Centrum voor Vitaliteit.

Erik Baars

Erik Baars (projectleider)

Erik is projectleider van het Centrum voor Vitaliteit, lector bij het lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg en senior onderzoeker Gezondheid bij het Louis Bolk Instituut. ​

John Verhoef

John Verhoef

John is lector bij het lectoraat Eigen Regie bij Fysiotherapie en Beweegzorg van Hogeschool Leiden. Bij het Centrum voor Vitaliteit coördineert hij de samenwerking met de hogeschool, universiteit en andere onderwijsinstellingen op het gebied van onderzoek en onderwijs. 

Jan Willem Faessen

Jan Willem Faessen

Jan Willem is ondernemer en eigenaar van eHealthCompany. Bij het Centrum voor Vitaliteit is Jan Willem de schakel met de ondernemers. 

Alice van Liemt

Alice van Liemt

Alice is managementondersteuner bij Hogeschool Leiden. Deze functie heeft ze ook bij het Centrum voor Vitaliteit.