Hogeschool Leiden

Vitaliteitsevent

Wil je je eigen vitaliteit checken of als organisatie graag iets met het thema vitaliteit doen? Of ben je benieuwd welke producten of diensten er op dit gebied in ontwikkeling zijn? Kom dan naar het vitaliteitsevent op 22 januari 2018, DE plek om inspiratie op te doen op het gebied van vitaal werken, wonen en studeren binnen de regio 071!

Programma

Tijdens het Vitaliteitsevent is van alles te doen en te beleven. Wil je in één oogopslag zien wat er te doen is? Bekijk hier het hele programma in eén overzicht ( pdf, 423 KB ). De hele dag door heb je de mogelijkheid om inspirerende en prikkelende lezingen te bezoeken. Benieuwd naar welke lezingen er op het programma staan? Meer informatie over de lezingen en de sprekers vind je onder Brainfood. Ben je nieuwsgierig hoe vitaal jij zelf bent en wat er mogelijk is op het gebied van vitaliteit, neem dan een kijkje op het Vitaliteitsfestival. Hier kun je jouw vitaliteit laten checken, metingen laten doen en ontdekken welke nieuwe producten en diensten er op dit gebied in ontwikkeling zijn. Pak tussendoor ook even wat beweging of juist ontspanning mee door je in te schrijven voor de Move your Body-activiteiten.

Tijd en locatie

Het event vindt plaats op maandag 22 januari tussen 10.30 – 16.00 uur in het hoofdgebouw van Hogeschool Leiden, Zernikedreef 11, Leiden.