Hogeschool Leiden

Startup Track Vitaliteitscafé

Vanuit de StartUpTrack "Vitaliteit en leefstijl als medicijn" organiseert het Centrum voor Vitaliteit in samenwerking met de deelnemers en samenwerkingspartners op 14 december 2017  van 19:00 - 21:00 uur het Vitaliteitscafé bij HUBspot in Leiden. 

Wat kun je verwachten?

Het thema van dit café is 'Business modelling in preventie en gezondheidszorg'

Via de Startup Track van het Centrum voor Vitaliteit krijgen ondernemers begeleiding bij het in de markt zetten van hun vitaliteitsproduct of dienst. Dit gebeurt onder andere door ze te ondersteunen bij het verbeteren van de kwaliteit van het product of dienst en via het ontwikkelen van een passend business model.  

Voor de ondernemers is de laatste fase nu aangebroken om het idee, product of dienst aan een breder publiek te pitchen. Na het presenteren van het business model is er ruimte voor een open discussie over de waarde van de proposities.  

Wil je graag weten wat er op het gebied van vitaliteit ontwikkeld wordt? Heb jij specifiek interesse in één van de producten of diensten van de ondernemers? Of ben jij diegene die hen kan helpen bij de verdere uitrol van hun ideeën? Dan zien we je graag op 14 december!

De ondernemers

Thijs Broekhuizen van Maia ligfietsen

Thijs Broekhuijsen presenteert zijn propositie voor maatwerk fietsen. Hij neemt een paar fietsen mee en laat een cliënt uitleggen wat deze fiets daadwerkelijk voor hem/haar betekent heeft. Voor meer informatie zie: www.maialigfiets.nl

Elise Verberg

Elise Verberg is schrijfster van het boek 'Instant Sabbatical, coach jezelf naar meer inzicht geluk en effectiviteit', en ontwikkelt een online product en aanpak om op het werk vitaler te worden. Ze neemt een paar boeken mee om te signeren! Voor meer informatie zie: www.instantsabbatical.com
 

Liesbeth Bouwhuis van Bepper

Liesbeth Bouwhuis presenteert haar gesprekstool Bepper. Met diverse spelvormen geeft Bepper voor onder andere coaches en coachende professionals concreet inzicht in de situatie van een cliënt. Voor meer informatie zie: www.bepper3in1.com

Annerose Schmidt

Annerose Kunenborg vertelt over haar idee voor een Leids Gezondheidshuis waar de eerstelijns professionals worden ondersteund bij het helpen van haar clientèle rondom vitaliteit in de breedste zin van het woord. Voor meer informatie zie:
www.gezondheidshuisleiden.nl

Helaas je kunt je niet meer aanmelden voor dit event.

De Startup track wordt mede mogelijk gemaakt door: