Studentzaken

Studiekeuzecheck Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek is een veelzijdig vakgebied. Het vraagt van jou om veel inzet, motivatie en doorzettingsvermogen om alles te leren wat je hiervoor nodig hebt. Om een bewuste keuze te maken, doorloop je voor de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek een verplichte Studiekeuzecheck. Zo ontdekken wij samen of er een goede match.

De procedure bestaat uit verschillende onderdelen afhankelijk van de datum waarop jij jezelf via Studielink hebt aangemeld voor deze opleiding. Heb je pas na 1 mei * een verzoek tot inschrijving ingediend voor de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, dan doorloop je voor de verplichte Studiekeuzecheck een andere procedure.

  • Heb jij uiterlijk 1 mei 2017 een verzoek tot inschrijving voor de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek ingediend via Studielink? Lees meer over de procedure van de Studiekeuzecheck en wat er van jou verwacht wordt. 
  • Heb jij jezelf na 1 mei 2017 aangemeld voor de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek? Lees meer over de procedure van de Studiekeuzecheck en wat er van jou verwacht wordt. 

* De aanmeldtermijn van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek liep tot en met 1 mei 2017. Hierop is een aantal uitzonderingen. Meer informatie hierover vind je op de website rijksoverheid.nl en in onze inschrijfregeling (artikel 8). Vragen? Neem dan contact op met Studentinschrijving via studentinschrijving@hsleiden.nl