De week van de vaktherapie.

Symposium voor de POH GGZ

Het lectoraat AG organiseert in samenwerking met de opleiding Vaktherapie op vrijdag 13 november, tijdens de week van de Vaktherapie, een symposium met als doelgroep de POH GGZ medewerker.

Symposium POH GGZ

In de week van de vaktherapie verzorgt de opleiding Vaktherapie van Hogeschool Leiden samen met het lectoraat AG een middag gericht op de POH-GGZ. 

Waarom deze doelgroep?

Dit omdat juist zij de professionals zijn die mensen op de mogelijkheden van vaktherapie bij somberheid (en comorbide angst/ paniek) en levensvragen/onzekerheid kunnen wijzen. 

Sprekers

Inmiddels hebben Erik Baars (voorzitter), Susan van Hooren (algemeen overzicht van mogelijkheden), Sonja Aalbers (n.a.v. haar promotie-onderzoek over depressie), Annemarie Abbing (n.a.v. haar proefschrift over angst) en Anne Ponstein (n.a.v. patiëntervaringen) toegezegd bij te dragen aan de middag.

Programma en locatie

  • Datum: vrijdag 13 november
  • Tijd: 13.00-18.00 uur 
  • Programma: Het programma bestaat uit een plenair deel en een workshop deel. Zodra het definitief is zullen wij dit communiceren.
  • Locatie: Afhankelijk van de Corona maatregelen zal bekend worden of het plenaire deel fysiek of online wordt georganiseerd.
  • De bedoeling is om de workshops fysiek aan te bieden.