Deelnemers aan het Integrative Health and Medicine Congress in Stuttgart

Terugblik Congress Integrative Health and Medicine in Stuttgart

Meer dan 600 deelnemers uit meer dan 40 landen, 80 internationaal gerenommeerde sprekers, bijna 50 tracks, waaronder workshops, lezingen en paneldiscussies. Dit was het eerste internationale congres voor Integrative Health & Medicine in Duitsland.

Terugblik

Het congres was een groot succes met lezingen en workshops over onder meer: kindergeneeskunde, oncologie, antibioticaresistentie, microbioom, health creation/ promotion, casestudies, onderzoek en onderwijs.

Deelname lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg

Vanuit het lectoraat verzorgde lector Erik Baars een lezing over een integratief internationaal onderzoeksprogramma naar de bijdrage van CAM (Complementary & Alternative Medicine)/ IM (Integrative Medicine) aan het oplossen van het antibioticaresistentie probleem en nam hij deel aan het afsluitende plenaire panel over samenwerking, onderzoek en perspectieven van Integrative Medicine.

Petitie

Tijdens het congres zijn een aantal 'call for actions' met betrekking tot Integrative Health & Medicine opgesteld voor wereldwijde regeringen, World Health Organization en professionele partijen. Meer informatie over dit onderwerp en de mogelijkheid om de uitgeschreven petitie tekenen.

Presentaties 2016

Wilt u weten welke presentaties wij hebben verzorgd of gaan verzorgen in 2016?

Bekijk het overzicht