Logo van de Medische Sectie

Presentaties lectoraat bij Jaarlijks congres Medische Sectie

Het lectoraat verzorgt op het jaarlijkse congres van de Medische Sectie (17-20 sept.) drie posterpresentaties en twee mondelinge presentaties van lopende onderzoeken.

Poster presentaties

Tijdens het jaarlijkse congres van de Medische Sectie (Dornach, 17-20 september) verzorgt het lectoraat twee poster presentaties:

  1. Development of a Case Report Guideline for Anthroposophic Art Therapy
  2. Validation of the Dutch State Version of the Autonomic Regulation (State-aR) questionnaire in a group of patients and a group of healthy persons

Mondelinge presentaties

Tijdens de bijeenkomst van de internationale Research Council zullen we daarnaast de website AG.INFO.nl presenteren en worden onderzoekers opgeroepen hun ontbrekende publicaties aan te leveren voor het opnemen in de database van deze website. Tevens presenteren we het programma van het opgerichte consortium ‘Alternatieven voor antibiotica en antischimmelmiddelen’ in het kader van de resistentieproblematiek en wordt onderzocht waar internationale samenwerking mogelijk is.

Meer presentaties

Het lectoraat verzorgt regelmatig presentaties. Benieuwd welke? 

Meer onderzoek

Benieuwd welke onderzoeken het lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg nog meer doet? Lees onze  lopende en  afgeronde projecten en lees wat we in  voorbereiding hebben op onze  website.