Antroposofische Gezondheidszorg kenniskring 2014

Personele wijzigingen

Het lectoraat bedankt Esther Kok en Lisanne Visser voor hun inzet en betrokkenheid bij het lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg.

In de afgelopen periode hebben we afscheid genomen van twee collega’s: Esther Kok en Lisanne Visser. Via deze weg willen wij hen nogmaals hartelijk danken voor hun inzet en betrokkenheid bij het lectoraat.

Lisanne Visser

Lisanne Visser was meermalen betrokken bij het lectoraat. Dit keer heeft zij wederom een belangrijke bijdrage geleverd aan het CiSAR onderzoek, waarbij zij nauw samenwerkte met Carolien Huizinga en Esther Kok. Met het afronden van het tweede deel van dit onderzoek afgelopen zomer, zijn ook Lisanne haar werkzaamheden beëindigd.

Esther Kok

Esther Kok heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het klinisch onderzoek van het lectoraat. Zij werkte o.m. aan onderzoek naar alternatieven voor antibiotica bij infectieziekten, hooikoorts en korte en lange termijn effecten van vaccinaties.

In de nieuwsbrief van maart dit jaar heeft u kunnen lezen dat Esther Kok verhuisd is naar Engeland. Zij heeft hier inmiddels een andere baan aangeboden gekregen en is daarom per 1 september gestopt bij het lectoraat.