Lector Erik Baars spreekt tijdens een symposium de zaal toe

Symposium 'Vitaliteit van mensen versterken door innovatie en ondernemerschap'

Wat, hoe, en waar gaan we naar toe?

Op vrijdag 19 mei organiseren het lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg van Hogeschool Leiden en het Centrum voor Vitaliteit dit symposium. 

Programma

Het belooft een vitaliserende- en inspirerende dag te worden met lezingen, demonstraties, (interactieve) discussies, workshops, standjes en muziek. Er is uiteraard voldoende tijd om te netwerken met de andere deelnemers aan het symposium.

Bekijk het programma

Externe sprekers en workshopleiders

Externe sprekers en workshopleiders tijdens het symposium zijn: Pim Blomaard (hoofdonderzoeker Bernard Lievegoed Onderzoekscentrum aan de VU en Bestuursadviseur Raphäelstichting), Paul Wormer (Paul Wormer Consultancy en schrijver van de Vitaliteitsbijbel), Jan Willem Faessen (eHealtlhCompany), Sjef Staps (senior onderzoeker Louis Bolk Instituut), Marion Gores, Femke Klein, Ron van Leeuwen en Noortje Wiezer van TNO.

Sprekers en workshopleiders Hogeschool Leiden

Sprekers en workshopleiders vanuit Hogeschool Leiden zijn: Agnita Mur (lid College van Bestuur Hogeschool Leiden en voorzitter Stuurgroep Economie071), John Verhoef (lector Eigen Regie), Annemarie Abbing (onderzoeker lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg), Eefje Belt (onderzoeker lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg en docent opleiding Fysiotherapie), Niek Ritzen (Centrum voor Vitaliteit), Germieke Quist (docent opleiding HBO-V), Anne Ponstein (onderzoeker lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg en docent opleiding Vaktherapie), Odulf Damen (onderzoeker lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg en docent opleiding Vaktherapie), Erik Baars (lector Antroposofische Gezondheidszorg) en studenten van de opleidingen Fysiotherapie en Verpleegkunde.

Workshops

Volg workshops gericht op ondernemers/ ondernemende professionals, organisaties, zorgprofessionals en ouderen, werknemers en studenten, waarin je wordt meegenomen in de brede wereld van vitaliteit, innovatie en ondernemerschap.

Wil je creatief meedenken aan het ontwikkelen van nieuwe of het verbeteren van bestaande vitaliteitsproducten en –diensten, neem dan ook deel aan de health hackathons gericht op de specifieke doelgroepen ouderen, werknemers en studenten. 

Op de dag zelf kan je je aanmelden voor de workshops. 

Vragen

Heb je vragen neem dan contact op met Alice van Liemt via liemt.van.a@hsleiden.nl.