Studenten Communicatie halen €20.738,37 op voor het goede doel

Studenten Communicatie halen €20.738,37 op voor het goede doel

Negentig communicatiestudenten van Hogeschool Leiden hebben € 20.738,37 opgehaald voor ontwikkelingsorganisatie MIVA. Binnen tien weken organiseerden de studenten negen fondsenwervende evenementen. Op maandag 21 november namen Geertje van der Beele en Charlotte Groen van MIVA uit ’s-Hertogenbosch de cheque in ontvangst.

90 Leidse studenten

Negentig tweedejaars communicatiestudenten van Hogeschool Leiden organiseerden in korte tijd negen evenementen. Zij richtten een eigen evenementenbureau op – bestaande uit tien personen – waarmee ze een concept bedachten en op zoek gingen naar sponsors. Ze organiseerden ze onder andere een Koffie-theesting, Busje Komt Show en een Busy Saturday. 

Drive-India

De studenten van Eventmaster ontvingen een prijs voor het organiseren van het beste event. In de beoordeling werd gelet op de hoogte van de opbrengst en originaliteit van het event. De studenten organiseerden een Drive-India; een filmavond in ’t Goude Hooft in Den Haag. De avond startte met een film en werd gevolgd door een borrel met een veiling. In totaal haalde deze groep € 2714, 57.

Nieuwe schoolbus voor Joseph

Op maandag 21 november namen Geertje van der Beele en Charlotte Groen van MIVA een cheque van € 20.738,37 in ontvangst. MIVA is blij met de steun van deze studenten. Charlotte Groen vertelt: “Het is geweldig om te zien hoe hard ze hun best doen om veel geld op te halen, en dat is ze gelukt. Deze studenten hebben alle records verbroken!”. Dankzij de studenten kan MIVA Joseph helpen met een nieuwe schoolbus. Pionier Joseph zet zich in voor onderwijs voor de allerarmsten. Met zijn nieuwe bus kan hij kinderen naar school brengen. De bus dient ook om straatkinderen op te sporen en op te vangen. 

Studenten Communicatie halen €20.738,37 op voor het goede doel