Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden checkpoint tijdens HomeRide

HomeRide is een 24-uurs fietstocht van 500km die op zaterdag 23 en zondag 24 juni wordt gereden voor het goede doel ‘het Ronald McDonald Kinderfonds’. Tijdens de fietstocht zijn er een aantal checkpoints waar de deelnemers kunnen rusten/wisselen en daarbij een maaltijd en/of versnapering kunnen krijgen. Hogeschool Leiden is zaterdag 23 juni tussen 14:00 en 21:00 uur één van de checkpoints van deze fietstocht!

Vrijwilligers

De wielertocht zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van betrokken, enthousiaste vrijwilligers met het hart op de juiste plek die samen de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders willen verkleinen. Studenten en medewerkers van Hogeschool Leiden hebben zich bijvoorbeeld opgeven als (sterke) sjouwer op- en afbouw, cateringheld, vriendelijke gastvrouw/heer, bewaker van de fietsenstalling, masseur en gezellige sfeermaker.

HomeRide | Ronald Mc Donald Huizen

Door op de fiets een grote afstand af te leggen, zorgen de deelnemers er voor dat de 6.483 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun ernstig zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind.