Hogeschool Leiden

Over

Thema

Digitale ontmoetingen over vernieuwingsonderwijs en onderzoek

20 november 2020 - Het lectoraat Waarde(n) van Vrijeschoolonderwijs verzorgt een serie sessies in de vorm van digitale ontmoetingen over vernieuwingsonderwijs en onderzoek.

Tijdens de online sessie op vrijdag 27 november (15.00 - 16.00 uur) neemt Wouter Modderkolk je mee in zijn onderzoek naar beoordelingsmodellen die niet uitsluitend examengericht, maar ook ontwikkelingsgericht zijn. Hoe kan het beoordelingsproces de brede ontwikkeling van leerlingen stimuleren en hun enthousiasme om te leren en te blijven leren versterken? Wouter is onderzoeker bij het lectoraat Waarde(n) van Vrijeschoolonderwijs en docent bij de Stichtse Vrijeschool Zeist.

Wil je alvast meer horen over Wouter zijn onderzoek naar hoe we op een waarde(n)vollere manier kunnen toetsen binnen het voortgezet onderwijs?
Beluister de podcast via Spotify.

Online Meet & Greets 

Het is de tweede sessie in een serie online Meet & Greets, waarin onderzoekers en onderwijsprofessionals uit het vernieuwingsonderwijs met elkaar in verbinding komen om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Vanaf november 2020 tot april 2021 is er wekelijks een Meet & Greet, afwisselend georganiseerd door de Academie voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs, het lectoraat Vernieuwingsonderwijs van Hogeschool Saxion en het lectoraat Waarde(n) van Vrijeschoolonderwijs.

Lees meer over het totale aanbod.