Hoofdgebouw Hogeschool Leiden

Over

Thema

Teamchef politie complimenteert gediplomeerden TP duaal

26 maart 2019 - De tweede lichting duale opleiding Toegepaste Psychologie voor mensen werkzaam in de politiepraktijk studeerde dinsdag 26 maart 2019 af.

​Sinds 2013 biedt Hogeschool Leiden een duale opleiding Toegepaste Psychologie aan speciaal voor mensen die werkzaam zijn in de politiepraktijk. Het gaat om een vierjarige geaccrediteerde bachelor op hbo-niveau. De kennis die de deelnemende politiemedewerkers hierbij opdoen, is in de dagelijkse werkpraktijk meteen te vertalen naar praktische vaardigheden. Zo leren ze onder andere om beter te analyseren en doelgericht samen te werken aan effectieve oplossingen in alle facetten van het politiewerk.

Gediplomeerden opleiding Toegepaste Psychologie Duaal

Dat dit van belang is onderstreepte teamchef district Leiden Ronald van Riessen, die speciaal voor deze gelegenheid de gediplomeerden complimenteerde met hun inzet (studie naast werk en privé) en behaalde diploma. Hij onderschreef duidelijk de meerwaarde voor de politie die opereert in een complexe samenleving. In september start een nieuwe instroom.

Ronald van Riessen, Politie teamchef district Leiden