Hoofdgebouw Hogeschool Leiden

Student Sanne van Hoek ontvangt beurs het VSBfonds

Het VSBfonds kent ieder jaar beurzen toe aan gemotiveerde en maatschappelijk betrokken studenten die na hun bacheloropleiding in Nederland een masteropleiding of onderzoek in het buitenland willen doen.

Sanne van Hoek, laatstejaars studente HBO-Rechten aan Hogeschool Leiden, heeft een beurs van €7.000,- ontvangen van het VSBfonds. Zij gaat de masteropleiding ‘Political Economy and European Integration’ aan de Hochschule für Wirtschaft und Recht Berlin doen.

“Voor mij was het een hele grote verrassing dat ik de beurs heb gekregen. Ik dacht namelijk dat de kans heel klein was dat ik hem zou krijgen.”

Sanne van Hoek, student HBO-Rechten

Het VSBfonds kent ieder jaar beurzen toe aan gemotiveerde en maatschappelijk betrokken studenten die na hun bacheloropleiding in Nederland een masteropleiding of onderzoek in het buitenland willen doen. “Ik denk dat ik de beurs heb gekregen, omdat ik tijdens het selectiegesprek en in mijn schriftelijke motivatie heb kunnen aantonen een echte affiniteit met het buitenland en met Europa te hebben”, stelt Sanne. “Met praktische voorbeelden kon ik aantonen waarom deze master zo goed bij mij past.”

Benieuwd naar het verhaal van Sanne? 

Sanne van Hoek, student HBO Rechten, krijgt studiebeurs van VSBfonds