Frowine den Oudendammer & Angelien Sanderman - Studenten Docent Muziek | Startbijeenkomst studiejaar 2021-2022 | Hogeschool Leiden

Over

Thema

Startbijeenkomst studiejaar 2021-2022

3 september 2021 - Op donderdag 2 september luidden we het nieuwe studiejaar in met een bijeenkomst op onze hogeschool. Lees de sfeerimpressie van deze middag.

Bij het eerste deel van de bijeenkomst, die plaats vond in zaal F0.15, kon door de coronamaatregelen maar een beperkt aantal medewerkers fysiek aanwezig zijn. Voor overige geïnteresseerden was het mogelijk om via een livestream de bijeenkomst online bij te wonen.

Frowine den Oudendammer | Startbijeenkomst studiejaar 2021-2022 | Hogeschool Leiden

De middag werd geopend door een welkomstwoord van moderator Frowine den Oudendammer. Zij blikte kort terug op de bijzondere periode die we achter de rug hebben, maar stond natuurlijk ook stil bij de recente versoepelingen die de terugkeer naar overwegend fysiek onderwijs mogelijk maken.

Studenten Docent Muziek | Startbijeenkomst studiejaar 2021-2022 | Hogeschool Leiden

Hierna volgde een optreden van studenten van de opleiding Docent Muziek, die een stuk van de bekende Buena Vista Social Club ten gehore brachten. Na dit spetterende optreden was alle aandacht gevestigd op onze nieuwe collegevoorzitter Angelien Sanderman, die voor alle medewerkers een toespraak hield: "Ik heb hier nu al gezien dat de mensen de afgelopen periode een enorm hart hebben gehad voor deze organisatie. Ik zou jullie willen vragen om dit ook de komende tijd te blijven doen. Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met jullie allemaal, mijn deur staat altijd open voor een goed gesprek en een kop koffie."

Links: Frowine den Oudendammer. Rechts: Angelien Sanderman | Startbijeenkomst studiejaar 2021-2022 | Hogeschool Leiden

De toespraak werd gevolgd door een gesprek tussen Frowine en Angelien, waar onze nieuwe collegevoorzitter vragen van medewerkers beantwoordde. Dit gedeelte van de bijeenkomst werd afgesloten met een tweede optreden van de studenten, die hadden gekozen voor de madrigaal 'Il bianco e dolce cigno' van componist Jacques Arcadelt, en de compositie 'Minor Swing' van Django Reinhardt en Stéphane Grappelli. De middag eindigde met een borrel in de binnentuin waar onze medewerkers weer fysiek met elkaar konden proosten op de start van het nieuwe studiejaar.

Borrel | Startbijeenkomst studiejaar 2021-2022 | Hogeschool Leiden

Benieuwd naar de toespraak van Angelien Sanderman, de muziek van studenten Docent Muziek en de vragen die gesteld werden? Bekijk de bijeenkomst terug