Hogeschool Leiden

Over

Thema

Online platform voor Leidse studentenverenigingen

4 augustus 2020 - Het online mediaplatform studentenstadleiden.nl is vorige week gelanceerd. Het platform verenigt alle 24 Leidse studentenverenigingen en is met name bedoeld voor aankomend studenten.

Op het platform studentenstadleiden.nl kunnen studenten algemene informatie vinden over de 24 Leidse studentenverenigingen en de verschillende verenigingen met elkaar vergelijken middels een kieswijzer. Ook is er kennis over Leiden als studentenstad te vinden, evenals nieuwtjes en aankomende activiteiten.  

Ga je studententijd goed van start

Vanwege de coronamaatregelen zijn de fysieke mogelijkheden om Leiden goed te leren kennen beperkter. Ook de EL CID introductieperiode voor aankomende eerstejaarsstudenten vindt dit jaar gedeeltelijk online plaats. Met het nieuwe online mediaplatform willen de Leidse partners de aankomend studenten ook digitaal het brede aanbod in verenigingen laten zien en zo bijdragen aan een goede start van de studententijd. Het platform is ontwikkeld door de Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV), Hogeschool Leiden, Universiteit Leiden en Leiden Marketing. 

Bekijk het online platform studentenstadleiden.nl

Aankomend bestuurslid Jurian Calis (links) en PKvV-Praeses Hein Laterveer (rechts) tonen de nieuwe website

Aankomend bestuurslid Jurian Calis en PKvV-Praeses Hein Laterveer tonen de nieuwe website (Foto: PKvV).