De vlag van de hogeschool

Over

Thema

DZB Leiden verzorgt hogeschoolpost

25 maart 2021 - Vanaf deze maand verzorgen de collega's van DZB Leiden de post voor Hogeschool Leiden. Deze samenwerking biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een fijne werkplek met collega's én een kans om verder te groeien.

Reïntegratiebedrijf DZB Leiden maakt zich hard voor een wereld - en in het bijzonder een Leidse regio - waarin iedereen meedoet. Het is belangrijk dat we oog hebben voor elkaar, dat we elkaar respecteren én vooral: dat we het beste in elkaar naar boven halen. Die missie sluit mooi aan bij waar Hogeschool Leiden voor staat: een diverse rijke leer- en werkomgeving, waarin iedereen ertoe doet en iedereen bijdraagt.

"Collega's van DZB Post willen graag leren en groeien."

Ronald van Mastrigt | Manager Front Office Hogeschool Leiden

Links: Paul (DZB). Rechts: Hennie (Hogeschool Leiden). Foto door Ed Puntman.
Links: Paul (DZB). Rechts: Hennie (Hogeschool Leiden)

Bij het Facilitair Bedrijf hebben ze zich lang verheugd op de samenwerking. Manager Front Office Ronald van Mastrigt: "De collega's van DZB Post hebben er duidelijk zin in en willen graag leren en groeien. Bovenal zijn het professionals als het gaat om de verwerking van poststukken.Deze samenwerking heeft een aantal mooie kanten. Enerzijds koppelen we vraag aan aanbod, en ondersteunt DZB ons met de distributie van onze post. Anderzijds dragen wij samen de sociale waarden uit waarvoor we staan: iedereen doet ertoe, hoort erbij en draagt zijn of haar steentje bij aan het grotere geheel."

Michael Tirion, manager Leerwerkbedrijven DZB Leiden, vult hem aan: "Goed nieuws dat DZB de postbezorging van de hogeschool mag verzorgen. Daarmee levert de hogeschool een mooie bijdrage aan de ontwikkeling van mensen naar werk."

Over DZB

DZB bezorgt sinds 1 maart de post van Hogeschool Leiden in de omgeving Leiden en omstreken. Zij hebben een eigen postbedrijf. Buiten de Leidse regio maken zij gebruik van het landelijke distributienetwerk van PostNL en Business Post.