Logo ESOF 2022

Over

Thema

Podium voor impact praktijkgericht onderzoek tijdens wetenschapscongres ESOF

23 juni 2022 - Van 13 t/m 16 juli 2022 is de tiende editie van het EuroScience Open Forum (ESOF) in Leiden. Verschillende wetenschappers en medewerkers van Hogeschool Leiden nemen deel aan dit internationale wetenschappelijke congres.

ESOF is het grootste multidisciplinaire wetenschappelijke congres van Europa. Aan de meer dan 120 sessies op allerlei plekken in Leiden doen ruim 500 sprekers uit 60 verschillende landen mee. Het congres is bedoeld voor wetenschappers, studenten, beleidsmakers, kunstenaars en iedereen die interesse heeft in interdisciplinaire samenwerking tussen wetenschappers.

Impact van praktijkgericht onderzoek 

In het kader van Leiden2022 doen verschillende medewerkers van de hogeschool mee aan het programma van ESOF. Vooral op het onderdeel Science en Business zijn onze collega’s goed vertegenwoordigd. Met deze bijdragen wil de hogeschool vooral de impact van praktijkgericht onderzoek een podium geven.

Lees meer over het programma tijdens het ESOF op de website van Leiden2022. Hier kun je ook een kaartje kopen voor het congres. 

Over Leiden2022 

Leiden European City of Science 2022 is een wetenschapsfestival van 365 dagen, boordevol activiteiten, lezingen, workshops, excursies, tentoonstellingen en evenementen, voor iedereen met een nieuwsgierige geest. Hogeschool Leiden is één van de Founding Partners. Het doel van het wetenschapsfestival is om wetenschap en samenleving te verbinden – bij uitstek het speelveld van praktijkgericht onderzoek. Lees meer over Leiden2022.

 

Logo ESOF 2022