Logo Radio Weetlust - Leiden2022

Over

Thema

Radio Weetlust: Anne-Fleur Filemon over intellectueel eigendomsrecht

22 april 2022 - Tijdens een radio-interview op dinsdag 26 april spreekt docent en onderzoeker Anne-Fleur Filemon over intellectueel eigendomsrecht bij Radio Weetlust, hét radioprogramma van het wetenschapsfestival Leiden2022.

Anne-Fleur Filemon, docent bij de opleiding HBO-Rechten en onderzoeker bij het lectoraat Recht & Rechtvaardigheid van Hogeschool Leiden, vertelt tijdens het radio-interview over de projecten die zij samen met studenten, alumni en het hbo-rechtenwerkveld ontplooit op het gebied van intellectueel eigendomsrecht. Op 26 april staat het thema 'IP' (intellectual property) centraal bij het wetenschapsfestival European City of Science Leiden2022.

Het radio-interview is te beluisteren tussen 08.00 - 09.00 uur via Sleutelstad FM.
Radio Weetlust, Sleutelstad FM (99.6 FM of sleutelstad.nl).

Logo Radio Weetlust - Leiden2022

Over Leiden European City of Science 

Leiden European City of Science 2022 is een wetenschapsfestival van 365 dagen, boordevol activiteiten, lezingen, workshops, excursies, tentoonstellingen en evenementen, voor iedereen met een nieuwsgierige geest. Hogeschool Leiden is één van de Founding Partners. Het doel van het wetenschapsfestival is om wetenschap en samenleving te verbinden – bij uitstek het speelveld van praktijkgericht onderzoek. Lees meer over Leiden2022