Studenten zijn voor vandaag klaar

Over

Thema

Start inrichting bouwplaats Hogeschool Leiden

12 maart 2021 - Op maandag 15 maart 2021 start de inrichting van de bouwplaats. Wat betekent dit voor de toegang en parkeermogelijkheden bij Hogeschool Leiden?

Hogeschool Leiden heeft op 2 maart het startschot gegeven voor de uitbreiding van de campus. De komende twee jaar wordt er gewerkt aan een nieuw bouwdeel met zes lagen dat via een atrium verbonden wordt met de achterzijde van de bestaande bebouwing. In de komende maanden informeren we je over de verschillende stappen in het bouwproces. Hoe kunnen bezoekers de campus straks bereiken en waar kun je parkeren?

Met de auto

Vanaf maandag 15 maart starten de werkzaamheden met het bouwrijp maken van het terrein en de realisatie van de bouwplaatsinrichting. Dit betekent dat je vanaf a.s. maandag per auto Hogeschool Leiden niet meer kunt bereiken via de Zernikedreef. Parkeerterrein P1 én de B0-entree aan de achterzijde komen te vervallen; beiden zijn onderdeel van het bouw- en transportterrein.

Zoals je op de plattegrond hieronder ziet, is de enige toegang voor automobilisten vanaf maandag aanstaande via de Sylviusweg / Wassenaarseweg. Hier vind je parkeerterrein P2 én een looproute die je naar de hoofdingang en het H-/J-gebouw leidt. 

Aangepaste plattegrond parkeren Hogeschool Leiden

Met de fiets of te voet

Als je met de fiets naar de hogeschool komt of lopend, kun je via de Zernikedreef bij de fietsenstalling en de hoofdingang komen. Ook kun je de looproute linksom het gebouw volgen naar P2 en het H-/J-gebouw.

Lees meer op de pagina Routebeschrijving.