Hogeschool Leiden

Over

Thema

Hoogste punt nieuwbouw Hogeschool Leiden bereikt

22 maart 2022 - Afgelopen donderdag heeft Hogeschool Leiden een bijzondere mijlpaal gevierd: het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw.

Collegevoorzitter Angelien Sanderman heette alle genodigden welkom in ruimte F0.017, van waaruit de nieuwbouw goed zichtbaar is. Nadat het glas was geheven op deze bijzondere gebeurtenis, werden de aanwezigen getrakteerd op een rondleiding over het bouwterrein. Na afloop kregen de aanwezigen een fles pannenbier, waarmee het bereiken van het hoogste punt traditioneel wordt gevierd, mee naar huis.

Harde werk

Eerder op die dag had Franziska Brouwer, directeur van Facilitair Bedrijf en Huisvesting, de bouwvakkers zelf getrakteerd op een zak verse patat en lekkere drankjes. Hiermee wilde zij hen bedanken voor het harde werk dat zij de afgelopen maanden hebben verricht. De bouw van het nieuwe gedeelte, dat bestaat uit zes bouwlagen met een totale oppervlakte van bijna 10.000 m², loopt op schema: het is de bedoeling dat het pand eind van dit jaar bouwkundig wordt opgeleverd, de ingebruikname staat gepland voor januari 2023.

Franziska Brouwer, directeur Facilitair Bedrijf en Huisvesting, deelt patat uit
Franziska Brouwer, directeur Facilitair Bedrijf en Huisvesting, deelt patat uit