Hogeschool Leiden

Over

Thema

Warme Truiendag 2015

14 januari 2015 - Jaarlijks doen we mee aan de Warme Truiendag. Op die dag gaat de verwarming 3 graden omlaag, waardoor de CO2 uitstoot met 21% wordt verminderd.

Met deze actie stimuleren we ook onze studenten en medewerkers om na te denken over hun energieverbruik. Hogeschool Leiden doet mee aan de Warme Truiendag op 6 februari. Jij ook? Zet je verwarming laag, trek een warme trui aan en bespaar 7% energie per graad en dus 7% CO2 uitstoot!

Verwarming omlaag

Bij Hogeschool Leiden gaat op 6 februari de verwarming bijna drie graden naar beneden. De temperatuur wordt die dag, net als in de nachten en weekenden, ingesteld op 18 graden. Hiermee besparen we die dag 21% CO2 uitstoot! De medewerkers en studenten wordt gevraagd om een warme trui aan te trekken. Ook krijgen zij een lekkere kop chocolademelk of erwtensoep aangeboden om warm te blijven. 

Duurzame hogeschool

Hogeschool Leiden is al jaren heel actief op het gebied van duurzame bedrijfsvoering. Met deze actie willen we ook onze studenten en medewerkers stimuleren om na te denken over hun energieverbruik. Een betere wereld begint immers bij jezelf!