Hogeschool Leiden

Deadline 28 februari: Trainingsprogramma Vitality, lifestyle as medicine

Heb jij een innovatief idee of product bedacht op het gebied van vitaliteit en leefstijl? Kun je wel wat hulp met het ontwikkelen van een businessmodel gebruiken en wil je hier vol energie 16 weken ongeveer twee dagen per week aan besteden?

Heb jij een innovatief idee of product bedacht op het gebied van vitaliteit en leefstijl? Kun je wel wat hulp met het ontwikkelen van een businessmodel gebruiken en wil je hier vol energie 16 weken ongeveer twee dagen per week aan besteden? Dan is de Startup Academy - Track: Vitality, lifestyle as medicine een uitgelezen kans voor jou! Geef je snel op. Dit kan tot 28 februari.

Het Centrum voor Vitaliteit heeft samen met belangrijke partners uit de regio, waaronder HUBspot, een speciaal programma opgezet waarbij jij hulp van experts krijgt bij het oprichten van je eigen bedrijf. Het vertrekpunt van het programma ’Vitaliteit, leefstijl als medicijn’ is dat een aantal ziektes, zoals diabetes type2 of obesitas (en daarmee samenhangende negatieve gezondheidseffecten), met gerichte leefstijlaanpassingen kunnen worden voorkomen en zelfs genezen. Je wordt geholpen bij het ontwikkelen en verkopen van jouw innovatieve idee en je wordt daarbij ondersteund door vakprofessionals die je leren een gedreven ondernemer te worden en je product, dienst of methode succesvol te ontwikkelen. Het trainingsprogramma is kosteloos en toegankelijk voor zowel studenten, docenten of onderzoekers. Meld je aan voor 28 februari!  Meer informatie of geef je op via het inschrijfformulier.

Startup 2017
Startup 2017