Studenten Communicatie in gesprek

Over

Thema

Studenten Communicatie zamelen ruim 8.000 euro in voor oneMen

14 november 2014 - Studenten van de opleiding Communicatie van Hogeschool Leiden hebben afgelopen maand maar liefst 8164 euro ingezameld voor het goede doel oneMen. In het kader van hun studie hebben zelf acties bedacht en uitgevoerd.

14 november 2014 - Studenten van de opleiding Communicatie van Hogeschool Leiden hebben afgelopen maand maar liefst 8164 euro ingezameld voor het goede doel oneMen. In het kader van hun studie hebben zelf acties bedacht en uitgevoerd. In totaal hebben zo'n 90 studenten zich hiervoor ingezet.

Inzamelingsacties

De 18 deelnemende projectgroepen organiseerden verschillende initiatieven. Zo realiseerden ze o.a. een benefietveiling, een kookworkshop en een wine-event. In Haarlem vond er een salsafeest plaats en in Delft was een jazzlunch bij café Jans. "Inspirerend, leerzaam en vooral heel leuk!" zijn een aantal woorden waarmee bezoekers de algemene indruk van de evenementen hebben samengevat.

OneMen's pioniers

Goed doel OneMen is blij verrast met de hoge opbrengst van de acties. Deze organisatie helpt 'pioniers', mensen die zich inzetten voor de local community in hun eigen land, in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De studenten van de opleiding Communicatie zamelden geld in voor Fabéré, die zich inzet voor gezondheidszorg en onderwijs aan albino's in Burkina Faso, en Michele, die zich hard maakt voor kwetsbare kinderen in onveilige buurten in Brazilië.

oneMen