Links: openingsdans door studenten van de opleiding Docent Dans/Euritmie. Rechts: HL-Prijs winnaars 2021

Over

Thema

Beste afstudeerwerken beloond met HL-Prijs

15 oktober 2021 - Tijdens een feestelijke uitreiking werden alle HL-Prijswinnaars door het College van Bestuur en de faculteitsdirecteuren van Hogeschool Leiden in het zonnetje gezet.

Elk jaar kunnen studenten met hun scriptie of afstudeerwerk de HL-Prijs winnen. De HL-Prijs stimuleert bijzondere prestaties van studenten en maakt zichtbaar waar zij toe in staat zijn. Iedere opleiding draagt één afstudeerwerk of beroepsproduct aan dat het beste aansluit bij het eindniveau van de betreffende opleiding.

Winnaars HL-Prijs 2021

Angelien Sanderman, de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Leiden, reikte gisteren samen met collega Joeri van den Steenhoven, lid College van Bestuur en de faculteitsdirecteuren de prijs aan alle winnaars uit.

Angelien Sanderman | voorzitter College van Bestuur - Hogeschool Leiden

"Als Hogeschool Leiden vinden we het belangrijk dat studenten tijdens het afstuderen leren de aansluiting te maken met de buitenwereld, omdat je nu eenmaal te maken gaat krijgen met een veeleisende en steeds veranderende arbeidsmarkt."

Angelien Sanderman | voorzitter College van Bestuur - Hogeschool Leiden

Van alle HL-Prijswinnaars staat er een persoonlijk verhaal op de website waarin zij onder andere vertellen over hun studiekeuze, afstudeerwerk en toekomstplannen. In die interviews vertellen ze waar hun afstudeerwerk inhoudelijk over gaat, maar ook hoe het wordt gebruikt in de organisatie waar ze hun onderzoek hebben verricht. Daarnaast vertellen ze over de rol die docenten en het onderwijs van onze hogeschool hierin hebben gespeeld; is de opleiding een stevige basis voor een vervolgopleiding, een plek waar je jezelf kon verdiepen of waar je echt enthousiast bent geworden voor het beroep?

Bekijk het overzicht van de HL-Prijswinnaars 2021