Hogeschool Leiden

Over

Thema

Agnita Mur nieuwe voorzitter Stichting Economie071

20 december 2016 - "Ik geloof sterk in het samenbrengen van mensen met verschillende achtergronden, die nadenken over vraagstukken en deze gemeenschappelijk vormgeven en uitvoeren."

Agnita Mur, lid van het CvB, is vanaf 1 januari 2017 de nieuwe voorzitter van Stichting Economie071. Zij neemt het stokje over van wethouder Robert Strijk (Bereikbaarheid, Economie, Binnenstad en Cultuur).

​Agnita: "Ik geloof sterk in het samenbrengen van mensen met verschillende achtergronden, die nadenken over vraagstukken en deze gemeenschappelijk vormgeven en uitvoeren. Bij Economie071 zijn dat o.a. de ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen en overheden. Na een tweejarig voorzitterschap vanuit de overheid, neem ik voor de komende tijd het stokje over. Onder leiding van Robert Strijk is een goede start gemaakt met de samenwerking tussen de verschillende partijen uit de triple helix. Dat zien we concreet terug in het tot stand komen van de retailvisie, HUBspot en het Expat Centre. De komende tijd zetten we vanuit Economie071 in op het gezamenlijk uitvoeren van alle lopende initiatieven, waaronder ook het Centrum voor Vitaliteit en de regiomarketing. Ook gaan we op zoek naar nieuwe projecten. Ik neem de uitdaging van het voorzitterschap dan ook graag aan."

Meer informatie over de verschillende partijen en projecten vind je op Economie071.