Hogeschool Leiden

Over

Thema

Afspraken kennismakingstijd vastgelegd

15 augustus 2018 - Hogeschool Leiden, Universiteit Leiden, 23 Leidse studentenverenigingen en de Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV) ondertekenden afgelopen maandag een convenant.

Hogeschool Leiden, Universiteit Leiden, 23 Leidse studentenverenigingen en de Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV) ondertekenden afgelopen maandag een convenant. In dit convenant zijn afspraken tussen de onderwijsinstellingen en de verenigingen vastgelegd over de gang van zaken tijdens de introductiedagen en kennismakingstijd: ‘wat kan wel in de kennismakingstijd (en daarna) en wat kan niet (meer)’. 

Sander van den Eijnden (voorzitter college van bestuur Hogeschool Leiden) en Carel Stolker (rector magnificus Universiteit Leiden) ondertekenden het convenant met de studentenverenigingen tijdens de start van EL CID, de gezamenlijke Leidse introductiedagen van de hogeschool en de universiteit. Na de EL CID vinden de introductiedagen van de studentenverenigingen plaats, voordat eind augustus/begin september het nieuwe collegejaar start.