Hogeschool Leiden

Over

Thema

Past-Present-Future

Symposium en alumnibijeenkomst Fysiotherapie

Viering van de start van de opleiding Fysiotherapie in september 1961 en de start van het BA 3.0 onderwijs

Op 1 september 1961 startte de Opleiding tot Fysiotherapeut bij Hogeschool Leiden. Om dit kroonjaar en tevens de start van het nieuwe onderwijsprogramma waarmee de opleiding is gestart te vieren, organiseren zij op 22 maart 2022 een reünie voor, met en door alumni van de opleiding Fysiotherapie. Kom in contact met andere (toekomstige) professionals en ontmoet elkaar tijdens een interactief programma.

Programma

Tijdens een gevarieerd programma komen pastpresent en future aan bod. Vanaf 14.00 uur start het plenaire programma met een terugblik op Fysiotherapie & Onderwijs door de jaren heen en memoires van drie betrokkenen. Daarna wordt een blik op het heden geworpen aan de hand van het BA 3.0 programma: visie, achtergrond en toekomstwens. Vervolgens kun je tijdens een paralell programma het BA 3.0 programma zelf ervaren of in gesprek gaan met experts en alumni in de zogenoemde 'mensenbiblotheek'. Om 17.15 uur kijken we naar de toekomst: de fysiotherapeut van 2036, voor bij het 75 jarig bestaan van de opleiding Fysiotherapie. We sluiten het  programma van dit alumnifeest af met een borrel en maaltijd.

Voor wie?

22 maart 2022 staat je een inspiratievolle en feestelijke dag vol ervaringen te wachten. Een reünie voor, met en door alumni van de opleiding Fysiotherapie. Ben jij een professional uit het werkveld? Een huidig student, docent, oud-docent of natuurlijk alumnus van de Opleiding tot Fysiotherapeut van Hogeschool Leiden? Meld je dan nu aan, zet 22 maart 2022 in je agenda en vier mee!