Hogeschool Leiden

Over

Thema

Nacht van de Leraar 2020: Onderwijs in Vuur & Vlam. Wij vieren V!

In verband met de maatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus gaat de fysieke Nacht van de Leraar op 7 oktober 2020 niet door. Heb je je aangemeld, dan word je per mail geïnformeerd over het online alternatief.

De ontwikkelingen van leraren, leerlingen en studenten staan nooit stil. En dit jaar al zeker niet! Onderwijs in Vuur & Vlam. Wij vieren V! Dat is het thema van de Nacht van de Leraar 2020. De V staat voor Vijf jaar, maar vooral ook voor het Verschil wat de leraar maakt door het Verlangen waardevol onderwijs aan te bieden aan leerlingen en studenten. In welke tijd dan ook.

Bekijk ook de sfeerimpressie van 2019

Voor wie

De Nacht van de Leraar is voor (toekomstige) leraren, studenten en andere geïnteresseerden. 

Programma

De opening vindt plaats op mboRijnland en wordt via een livestream uitgezonden naar de andere locaties. Bekijk het programma voor de verschillende locaties.

Logo Nacht van de Leraar 2020

Leiden Education Fieldlab

De Nacht van de Leraar wordt georganiseerd door het Leiden Education Fieldlab (’t LEF). Het LEF is van én voor het Leidse onderwijs. Een netwerk met een fysieke locatie waar onderwijsprofessionals met passie en een actieve rol binnen het onderwijs samen kunnen innoveren en onderzoeken. Een energieke broedplaats waar kennisdeling centraal staat en men kan sparren zonder beperkingen met lef en liefde voor het onderwijs. Met behulp van thematisering kunnen mensen binnen verschillende disciplines op actieve wijze elkaar inspireren en versterken. ’t LEF is een plek waar met passie en energie uitdagingen, ideeën en vraagstukken behandeld worden op gezamenlijk initiatief om zo het onderwijs te professionaliseren.

Het LEF en daarmee ook De Nacht van de Leraar is een samenwerking tussen

Logo's samenwerkingspartners Nacht van de Leraar 2019