Nacht van de leraar 2018

Nacht van de Leraar 2018: Ruimte & Tijd

Het onderwijs en de ontwikkeling van leerlingen en studenten staan nooit stil. Maar hoe vindt de leraar van 2018 genoeg ruimte en tijd om zich uitgerust, flexibel en creatief hiertoe te verhouden? De Nacht van de Leraar 2018 op 4 oktober biedt zowel ruimte als tijd om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen.

Vrije speelruimte

Die ruimte en tijd moet er zijn voor jezelf, je leerlingen/studenten en je schoolteam, daarom gebruiken wij die drie dimensies om met elkaar het gesprek aan te gaan. Daarbinnen maak jij de keuzes in het (nader te bepalen) programma en krijg je vrije speelruimte. 

Wil je bijdragen aan het programma?

Dit jaar nodigen we jou uit om zelf een bijdrage aan het programma voor te stellen.
Laat ons voor 1 juni weten wat jij graag met het Nederlandse onderwijs en leraren wil delen. Eind juni nemen we contact met je op over een mogelijke samenwerking.

De Nacht van de Leraar is een samenwerking tussen

Logo's samenwerkingspartner Nacht van de Leraar 2018

Houd mij op de hoogte!

De inschrijving voor deze bijzondere avond opent in de zomer. Wil je op de hoogte blijven? Laat je naam en e-mailadres achter en zodra de inschrijving voor dit evenement wordt geopend ontvang je een mail. Heb je vragen? Neem dan contact op met Thamar Boonzaaijer via boonzaaijer.t@hsleiden.nl.

Velden met een * hebben wij nodig om de inschrijving goed te verwerken.
Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je op de hoogte te houden over de Nacht van de Leraar 2018.