Hogeschool Leiden

Over

Thema

Uitreiking ‘Wijkgids voor de Fysiotherapeut'

Gezondheidszorg verschuift steeds meer van behandeling in het ziekenhuis naar preventie in de wijk. Als fysiotherapeut ken je de patiënt én de wijk. Jij bent dus bij uitstek de professional die het bewegen in de wijk kan inbrengen!

Tijdens de online masterclass ‘Van professional in je praktijk naar verbinder in de wijk’ van donderdag 16 maart 2023 gaven lector Eigen Regie Petra Siemonsma en fysiotherapeuten Ron van Leeuwen en Erzy Kassens sprekende praktijkvoorbeelden, belangrijke lessen en concrete handvatten hoe je dit kan doen. Dit hebben we samengevat in een praktische 'Wijkgids voor de Fysiotherapeut' die we tijdens de borrel uitreiken.

Illustratie van fysiotherapeuten

Tijdens de borrel kun je met collega’s van gedachten wisselen en al je vragen stellen aan de sprekers van de masterclass:

  • Petra Siemonsma - lector Eigen Regie bij master Fysiotherapie en Wijkgerichte Beweegzorg, docent en specialist in ouderen, revalidatie en technologie in de zorg.
  • Ron van Leeuwen - fysiotherapeut, docent en initiatiefnemer van het zorg-en buurtplein in Nieuwegein  
  • Erzy Kassens - fysiotherapeut, Mcs Fysiotherapie en Wijkgerichte Beweegzorg, initiatiefnemer van het wijkprogramma “Shit ik zit” 

Masterclass terugkijken?

Bekijk de opname van de online masterclass van 16 maart

Vragen en contact

Heb je vragen of wil je meer informatie over de gids of de online masterclass? Neem dan contact op met Rob van Bemmel.

Mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0)6 48133656

Meer informatie

Bekijk de master Fysiotherapie en Wijkgerichte Beweegzorg.