Hogeschool Leiden

Over

Thema

Online masterclass: profileren in de wijk

Om wijkgericht en preventief te kunnen werken is het belangrijk om als verpleegkundige duidelijk te kunnen maken waar je voor staat. Vanwege de grote hoeveelheid zorgaanbieders en verschillende disciplines kan multidisciplinair werken in de wijk een grote uitdaging zijn. Hoe kun je op een prettige manier online (via social media en e-mail) zichtbaar worden, zodat je je invloed en impact in de wijk kunt vergroten, wat uiteindelijk ten goede komt aan de zorg van jouw cliënt?

Over de masterclass

Tijdens deze interactieve online masterclass op 26 mei 2021 ga je onder begeleiding van coach en trainer Lyanne Vos aan de slag met het online profileren van jezelf op een manier die bij jou past. Je leert wat jij kunt doen om de aandacht van je doelgroep te krijgen hoe je het beste kunt communiceren. Daarnaast bouw je een professioneel LinkedIn profiel op en een online communicatiestrategie die aansluit bij jouw 'personal brand'.

Lees meer over de masterclass

Programma

Tijd Onderdeel
14.45 - 15.00 uur Binnenkomst online workshop
15.00 - 15.10 uur Opening en introductie programma
15.10 - 15.45 uur

Inspirerende talk: ‘Hoe profileer ik mij online?’ waaronder de basisprincipes social branding, LinkedIn, type doelgroep en de zeven beïnvloedingsprincipes van Cialdini

15.45 - 15.55 uur Pauze
15.55 - 16.30 uur

Zelf aan de slag met het maken van je online communicatiestrategie (onder begeleiding van de trainer)

16.30 - 16.40 uur Pauze
16.40 - 17.15 uur Samen aan de slag met opdrachten en bouwen aan een professioneel LinkedIn-profiel
17.15 - 17.30 uur Evaluatie en afsluiting

Meer weten

Het Leernetwerk Wijkverpleging biedt wijkverpleegkundigen en docenten een fysieke en digitale leeromgeving waarin zij kennis en ervaringen kunnen delen en vergroten. Het helpt hen de zorgpraktijk in de wijkverpleging, onderwijs en onderzoek gericht op dat werkveld blijvend te ontwikkelen en te verbeteren.

Ben je nog geen lid van het netwerk en wil je deelnemen aan een masterlcass? Schrijf je dan eerst in voor het Leernetwerk Wijkverpleging