Hogeschool Leiden

Over

Thema

Online Informatieavond Master Fysiotherapie en Wijkgerichte Beweegzorg

De dubbele vergrijzing betekent steeds meer ouderen die langer zelfstandig thuis wonen. Deze veranderingen dwingen de gezondheidszorg in Nederland om zich aan te passen. Als fysiotherapeut vraagt dat van jou om een nieuwe expertrol met focus op het behouden en verbeteren van het bewegend functioneren.

Met de Master Fysiotherapie en Wijkgerichte Beweegzorg van Hogeschool Leiden ontwikkel jij de kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om passende (beweeg)zorg te implementeren in de wijk. Zo kun jij als fysiotherapeut een centrale rol spelen in het behouden en verbeteren van het bewegend functioneren in de directe leefomgeving.

Voor wie?

Heb je een bachelor fysiotherapie afgerond en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen tot expert beweegzorg in de wijk? Dan is de de Master Fysiotherapie en Wijkgerichte Beweegzorg wellicht iets voor jou. 

Aanmelden

In januari vond de eerste Online Informatieavond van dit jaar plaats. Wegens grote belangstelling voor de master Fysiotherapie en Wijkgerichte Beweegzorg organiseert de opleiding op woensdag 17 maart 2021 een extra informatieavond. Tijdens deze avond vertellen docenten en studenten meer over het opleidingsprogramma en delen zij hun ervaringen tot nu toe. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen.

Meld je aan voor de online informatieavond op 17 maart