Kunstzinnige Therapie

Drieluik 'Oog in oog met de Kunsten'

Op donderdag 31 maart 2016 nodigt de afdeling Kunstzinnige Therapie werkveldcontacten, alumni en (voormalige) collega’s uit om de inspirerende werking van de kunsten te beschouwen én te ervaren in de vorm van het volgende drieluik, uitgevoerd in verschillende zalen van Hogeschool Leiden.

Programma drieluik

Tijd Onderdeel Locatie
19.00 uur Lezing 'Oog in oog met de Kunsten, over inzichten, uitzichten en vergezichten van Kunstzinnige therapie', door Jacqueline Stoop  G0.038
19.30 uur Voorstelling “Cabaret” door Kooman’s poppentheater ​ A1.031
20.30 uur Afscheid van Jacqueline Stoop als docent van de opleiding, in verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd  G0.038

Voorafgaand aan de lezing is er vanaf 17.30 uur gelegenheid om samen een hapje te eten en na afloop is er vanaf 21.00 tot 22.00 een feestelijke borrel. Voor deelname aan de maaltijd vooraf, de lezing en de voorstelling vragen wij u zich uiterlijk vóór 25 maart aan te melden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zodra de limiet bereikt is zal de inschrijving worden gesloten. 

Voor het afscheid (vanaf 20.30 uur) en de aansluitende borrel geldt geen limiet, daarom verzoeken wij u het aan te geven wanneer u zich alleen voor dat onderdeel aanmeldt.

Aanmelden

Aanmelden voor het afscheid van Jacqueline Stoop is niet meer mogelijk.