Hogeschool Leiden

Over

Thema

BCF Career Event WeSt

Het BCF Career Event WeSt op woensdag 20 november 2019 is het nieuwe carrière evenement voor mbo’ers en hbo’ers in de Life Science en Chemie sector. BCF Career Event WeSt staat voor regio West-Nederland, met het Leiden Bio Science Park als het hart van de Life Sciences sector, maar WeSt staat ook voor de vraag: Werken of Studeren?

Programma

Dit evenement biedt je de mogelijkheid om op één dag direct in contact te komen met een breed scala aan werkgevers uit de sector, maar ook met adviseurs die je kunnen helpen met het kiezen van een vervolgstudie. Naast het ontmoeten van diverse organisaties, kan je ook deelnemen aan verschillende presentaties en sessies. Kom meer te weten over bedrijven, krijg alle tips en tricks voor het maken van een goed CV of woon een sollicitatie training bij.

Voor wie?

Studeer of werk jij in de Life Sciences en heb jij een achtergrond in de richting van allround laborant, biologisch medisch analist, chemisch-fysisch analist, procesoperator, laboratoriumonderzoek, biotechnologie, procestechniek of chemie, dan ben je op dit carrière evenement op de juiste plaats. Hier vind je een ruim aanbod van de arbeidsmarkt of kun je je oriënteren op doorstudeermogelijkheden.