Kinderboeken.

Over

Thema

Leidse Dag van het Kinderboek 2018

Ben jij (toekomstige) leerkracht of leescoördinator? En ben jij ook op zoek naar inspiratie om kinderen in de klas enthousiast te maken voor lezen en verbeelding? Tijdens de Leidse Dag van het Kinderboek ervaar je hoe workshops en ideeën rondom het thema 'Verhalen verbeelden' direct toepasbaar zijn in de klas.

Programma

Het programma van de Leidse Dag van het Kinderboek 2018 wordt na de zomer bekend gemaakt. Maar hier is alvast een voorproefje.

In de ochtend trakteren pabo-docenten en vierdejaars studenten van de minor ‘Van verhalen groei je!’ kinderen op enkele basisscholen in Leiden op leesbevorderende activiteiten. ’s Middags kun je bij Hogeschool Leiden kiezen uit acht workshops en is er ruimte om ideeën uit te wisselen en collega’s te ontmoeten.

Benieuwd naar de Leidse Dag van het Kinderboek 2016? Bekijk de video.

Blijf op de hoogte!

De inschrijving voor de workshops tijdens de Leidse Dag van het Kinderboek opent na de zomer. Wil je op de hoogte blijven? Laat je naam en e-mailadres achter en zodra de inschrijving voor dit evenement wordt geopend ontvang je een mail. Heb je vragen? Neem dan contact op met Thamar Boonzaaijer via boonzaaijer.t@hsleiden.nl.

Velden met een * hebben wij nodig om de inschrijving goed te verwerken.
Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je op de hoogte te houden over de Leidse Dag van het Kinderboek.