Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs

Kom kijken

Wil je meer weten over de Academische Pabo en beleven hoe het is om in Leiden te studeren? De Academische Pabo biedt verschillende voorlichtingsactiviteiten om je te helpen bij je studiekeuze.

Open Dagen

Hoe komt je erachter of de Academische Pabo echt bij je past? Bezoek een Open Dag van Hogeschool Leiden en een Open Dag de Universiteit Leiden. Hier krijg je de kans om persoonlijk kennis te maken met onze studenten en docenten, presentaties bij te wonen en de lokalen en andere faciliteiten van dichtbij te bekijken.

Proefstuderen

Kom Proefstuderen en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Maak kennis met de inhoud van de studie en de manier waarop het onderwijs wordt aangeboden op de hogeschool en universiteit.

Je kunt dit jaar nog Proefstuderen op 5 april 2018. Je kunt jezelf hiervoor aanmelden via de website van de Universiteit Leiden.

Meeloopdag

De Academische Pabo organiseert gedurende het studiejaar ook Meeloopdagen voor studenten. De eerste Meeloopdag vindt plaats op 11 december 2017. Je Later in het schooljaar worden de andere Meeloopdagen bekendgemaakt. Meld je aan via de website van de Universiteit Leiden.

Vragen?

Heb je vragen? Neem contact op met onze studentambassadeur Ruben Dingemanse via studentambassadeuracpa@FSW.leidenuniv.nl