Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs

Kom kijken

Binnenkort is er een voorlichtingsdag speciaal over de Academische Pabo. Het programma vindt plaats op zowel de universiteit als de hogeschool. Je krijgt informatie over de opleiding en je volgt een proefcollege. Ook lopen huidige academische pabostudenten tijdens de lunch rond om vragen te beantwoorden. Op de website van Universiteit Leiden vind je meer informatie over de voorlichtingsdagen.

Proefstuderen

Kom  Proefstuderen en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Maak kennis met de inhoud van de studie en hoe je onderwijs krijgt op de hogeschool en universiteit.

Een dagje meelopen

De Academische Pabo organiseert gedurende het studiejaar ook Meeloopdagen voor studenten. De Meeloopdagen in studiejaar 2015-2016 zullen begin van het studiejaar bekend gemaakt worden op deze pagina. Wil je toch al weten hoe zo'n Meeloopdag er uit ziet? Hieronder zie je een voorbeeld.

Het programma van een Meeloopdag bestaat uit de volgende onderdelen:

9.00 - 10.00 uur: college gezinspedagogiek op de universiteit
10.30 - 12.00 uur: vaardigheidstraining op de hogeschool
Je kunt hier meer informatie vinden over de  Meeloopdagen.

Wanneer de data van de Meeloopdagen bekend zijn en je wilt deelnemen aan een Meeloopdag, meld je dan aan via Ruben Dingemanse, via studentambassadeuracpa@FSW.leidenuniv.nl.