Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs

Kom kijken

Wil je meer weten over de Academische Pabo en beleven hoe het is om in Leiden te studeren? De Academische Pabo biedt verschillende voorlichtingsactiviteiten om je te helpen bij je studiekeuze.

Open Dagen

Hoe kom je erachter of de Academische Pabo echt bij je past? Bezoek een Open Dag van Hogeschool Leiden of een Open Dag van de Universiteit Leiden. Hier krijg je de kans om persoonlijk kennis te maken met onze studenten en docenten, presentaties bij te wonen en de lokalen en andere faciliteiten van dichtbij te bekijken.

Proefstuderen

Kom Proefstuderen en ervaar zelf hoe het is om te studeren. Maak kennis met de inhoud van de studie en de manier waarop het onderwijs wordt aangeboden op de hogeschool en universiteit. Je hebt ieder voor- of najaar de mogelijkheid om te komen Proefstuderen. Op de website van de Universiteit Leiden vind je meer informatie over Proefstuderen.

Meeloopdag

De Academische Pabo organiseert gedurende het studiejaar ook een aantal Meeloopdagen voor studenten. Tijdens een Meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten, zodat je goed de sfeer kunt proeven bij de Academische Pabo. Meer informatie over de Meeloopdag vind je op de website van de Universiteit Leiden

Vragen?

Heb je vragen? Neem contact op met onze studentambassadeur Marouscha Moseman via studentambassadeuracpa@FSW.leidenuniv.nl

Foto Marouscha Moseman- Academische Pabo