Vind je studie

Open Dagen

Voor een succesvolle ontwikkeling zijn twee dingen nodig: goed onderwijs en een persoonlijke aanpak. En dat bieden wij. Bij Hogeschool Leiden draait het niet om aantallen, maar om de persoon die jij bent. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf maximaal te ontplooien.

Oriënteer je op het Studieplein

Op het Studieplein vind je alle opleidingen bij elkaar. Je kunt je hier oriënteren en in gesprek gaan met studenten en docenten. Wil je meer weten over een bepaalde studie? Ga dan naar een uitgebreide presentatie of workshop.

Wil je meer weten over internationale stages of uitwisselingsprogramma's? Het team Internationalisering is aanwezig op het Studieplein. Daarnaast kun je ook met vragen terecht bij EL CID (Leidse Introductieperiode) en de PKVV (overkoepelende organisatie studentenverenigingen) en onze honoursstudenten.

Studiekeuze advies

Vind je het moeilijk om de juiste studiekeuze te maken? Of heb je vragen over studeren met een functiebeperking? Dan kun je terecht bij onze studentendecanen op het Studieplein. Je kunt buiten de open dag contact opnemen via de Servicedesk (071 51 88 900) of via studentendecaan@hsleiden.nl.

Heb je al een keuze gemaakt en wil je je direct inschrijven? Dat kan via studielink.nl. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij het inschrijven kom dan tijdens de open dag naar Studentzaken. Zij helpen je graag verder. Zorg dat je je DigiD bij de hand hebt als je daadwerkelijk de inschrijving wilt doen.

Rondleiding

In ons moderne gebouw is alles aanwezig om optimaal te kunnen studeren. Nieuwsgierig? Laat je door onze studenten rondleiden in de hogeschool. Er wordt iedere drie kwartier een rondleiding verzorgd door onze studenten.

Open Dagen

  • Woensdag 29 april 2015 om 18:30 - 21:30

Meld je aan voor de Open Dag

Binnenkort kun je jezelf aanmelden voor de open avond op 29 april 2015 via het digitale formulier op onze website.

Programma

Tijdens de Open Dag kun je uitgebreid kennismaken met al onze opleidingen. Op ons Studieplein vind je alle opleidingen bij elkaar en kun je in gesprek gaan met studenten en docenten. Daarnaast zijn er vijf momenten waarin je een voorlichting, workshop of praktijkdemonstratie kunt bijwonen.